Download Shareware and Freeware Software for Windows, Linux, Macintosh, PDA

line Home  |  About Us  |  Link To Us  |  FAQ  |  Contact

Serving Software Downloads in 976 Categories, Downloaded 31.333.937 Times

Screenshot

Balkanweb 1.0.0.0

Balkanweb
BalkanWeb For Windows Phone, qe nga krijimi i saj ne shkurt te vitit 2000, eshte faqja kryesore e lajmeve per Shqiperine, e cila i percjell lajmet me foto dhe video ne kohe reale. Mbulon me lajme te gjithe shqiperine dhe rajonin.
Requirements: Windows Phone 8.1